TERUG NAAR MERKEN

VAN ROSSUM bij Spinde

vanrossum_01 van_rossum_06
van_rossum_03

Gepassioneerd door hout en vormgeving creëren de vakmensen bij Van Rossum meubelen met een tijdloze uitstraling. Op een grotendeels nog ambachtelijke / traditionele wijze ontwerpt en produceerd Van Rossum met veel enthousiasme kasten, tafels, stoelen.

 

De verschillende collecties kenmerken zich door discrete luxe en intieme charme. De volledig massieve  Frans eiken meubelen  zijn  in elk type interieur in te passen.

 

Doordat de hele productieketen van boom tot eindprodukt door Van Rossum wordt gecontroleerd is de kwaliteit te garanderen. Het eikenhout wordt op een milieuvriendelijke manier met veel zorg en aandacht verwerkt tot unieke meubelstukken. Ze werken volgens de normen van het FSC-label. Bovendien wordt een groot deel van de fabriek van energie voorzien uit resthout.

 

Ook voor maat werk van tafels of kasten kunt u bij ons terecht.

 

Van Rossum eetkamertafels

Van Rossum kasten

Van Rossum stoelen

Van Rossum meubelen

Van Rossum salontafels
Van Rossum Nota Bene
Van Rossum Lof
Van Rossum Kops
Van Rossum Plot
Van Rossum Beam
Van Rossum Woud
Van Rossum eettafel
Van Rossum salontafel
 

Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN