TERUG NAAR MERKEN

VAN BESOUW bij Spinde

spinde interieur tapijt besouw 3801 3802 3805 besouw 3801 tapijt vloerkleed spinde kleuren
besouw tapijt grijs 3801 spinde interieur karpetten

Zodra je de wereld van Van Besouw binnenstapt, krijgen je zintuigen de vrijheid. Een inspirerende prikkelende sfeer is aanwezig; unieke materialen, bijzondere structuren, toonaangevende kleuren.

Van Besouw is een succesverhaal van vooruitstrevende tapijten van ongebruikelijke materialen in mooie kleuren. Van Besouw heeft een rood kloppend hart voor structuren en materialen met een feilloos zesde zintuig voor kleuren. een succesvolle combinatie.


Van Besouw is niet alleen tapijtproducent, maar vooral een merk waar kunstzinnig natuurlijk design voorop staat. Volgens Van Besouw moet een huis of werkplek inspireren en verassen. Je kunt de klant niet afschepen met de zoveelste variatie op een voor de hand liggende oplossing voor de inrichting. Van Besouw streeft ernaar om verschillende materialen op een nieuwe manier toe te passen en combineert materialen en kleuren. De ontwerpen zijn recht door zee, eerlijk, basic en exclusievere materialen worden door elkaar heen gebruikt.

 
Bij Van Besouw vindt je bijzondere tapijten, unieke structuur, bijzonder materiaalgebruik in prachtige eigentijdse kleuren, uitgesproken in originele kleuren en sterk in tijdloze basistinten. Tapijt dat je raakt!

Bent u opzoek naar een karpet, vloerkleed of tapijt? Laat u dan informeren naar de ongekende mogelijkheden door een van onze interieur vormgevers.

 

Van Besouw tapijt

Van Besouw karpetten

Van Besouw vloerkleed

Van Besouw 1406

Van Besouw 1802

Van Besouw 2401

Van Besouw 2601

van Besouw 3801

Van Besouw 3802

Van Besouw 3805

Van Besouw 3808

Van Besouw 4403

Van Besouw 6501

Van Besouw 7101

Van Besouw 7102

Van Besouw 9701

Van Besouw Zwolle

Tapijt Zwolle

Vloerkleden Zwolle

Karpetten Zwolle 


Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN