TERUG NAAR MERKEN

SAHCO HESSLEIN bij Spinde

sahco hesslein stoffen gordijnen vloerbedekking behang zwolle sahco hesslein stofffen gordijnen meubelstoffen
sahco hesslein gordijnstoffen meubelstoffen behang interieurstoffen

Bij Spinde Interieur & Styling hebben we de grootste collectie Sahco Hesslein stoffen en behang van Zwolle en omgeving.

 

De filosofi van Sahco Hesslein is om ieders leven mooier te maken met uitgesproken luxe stoffen die niet alleen heerlijk zijn om naar te kijken maar ook aangenaam zijn om aan te raken. Sahco Hesslein  is een creatief powerhouse dat stoffen maakt die museum waardig zijn, maar ook een hele mooie collectie basics maakt die rust brengen in uw huis. In alle gevallen zijn de stoffen bijzonder smaakvol.

Sahco Hesslein is een trendzetter op het gebied van interieurstoffen. Met ontwerpers als Ulf Moritz en Lori Weitzner hebben ze een uitgebreide collectie gordijn en meubelstoffen. Van mooie basic linnen tot hele mooie chique zijde.
 
Meer weten of zien van de collectie van Sahco Hesslein? Kom dan een langs in onze showroom of maak een afspraak met onze interieur vormgevers.
 
Sahco Hesslein stoffen
Sahco Hesslein behang
Sahco Hesslein tapijt
Sahco Hesslein karpetten
Sahco Hesslein gordijnstoffen
Sahco Hesslein meubelstoffen
Sahco Hesslein gordijnen
Gordijnen Zwolle

Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN