TERUG NAAR MERKEN

PILAT & PILAT bij Spinde

pilat_pilat_09 pilat_pilat_05
pilat_05

Het label Pilat & Pilat is in 1974 opgericht toen Gjalt Pilat als zelfstandig ondernemer begon met het restaureren en verkopen van antieke meubelen. Gjalt Pilat was gefascineerd door de schoonheid en de functionaliteit van het oude huisraad en met name de ambachtelijke wijze waarop men vroeger werkte en meubelen creëerde. Deze liefde en passie voor het ambacht is altijd het uitgangspunt gebleven van het label en de meubelen van Pilat & Pilat.

 

Pilat & Pilat design meubelen

De Pilat & Pilat collectie kenmerkt zich door haar soberheid en robuuste en strakke uitstraling. De producten van Pilat & Pilat zijn gemaakt van eerlijk hout en laten zien wat hout nu werkelijk is: soms wild, soms ingetogen, maar altijd anders. En dit is terug te zien in de Pilat & Pilat meubelen: eigentijds, ambachtelijk en altijd uniek.

 

Pilat & Pilat design Famylje Collection

 

Pilat & Pilat Produkties in Twijzel produceert sinds 2000 haar meubelen onder de merknaam Pilat & Pilat Famylje Collection. Sinds de introductie van de Famylje Collection groeit het aantal modellen gestaag. Daarnaast heeft Pilat & Pilat Produkties ook een kindermeubel lijn, genaamd Warber.

 

In de loop der jaren heeft het Pilat & Pilat een schat aan ervaring opgedaan, die ingezet wordt bij de complexiteit van het verwerken van hout tot een prachtige collectie design meubelen. De verrassende kleurnuances en gewortelde tekeningen in het hout laten iedere liefhebber van ambachtelijke meubelen smachten naar een meubel van Pilat & Pilat.


Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN