TERUG NAAR MERKEN

Millenerpoort bij Spinde

spinde millenerpoort tapijt vloerkleden gordijnen karpetten vloerkleden tapijt millenerpoort limeted edition
millenerpoort tapijt vloerkleed karpet rond vierkant

100% natuurlijke materialen, als zuiver wol en linnen, geven uw tapijt een comfortabel gevoel. U zakt een beetje weg in de zachte warme wol en voelt de veerkracht onder uw voeten. Wol is daarnaast makkelijk schoon te maken en staat natuurlijk bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. 100% linnen tapijten kunnen toegepast worden vanwege hun sfeervolle look en hun anti-allergisch karakter.

De Millenerpoort is uniek Nederlands bedrijf met unieke tapijten die op een maatschappelijk verantwoorde manier produceert. Meer dan 35 arbeidsgehandicapte medewerkers (sociale werkplaats) vervaardigen handgeknoopte karpetten, met moeilijke dessins die niet op geautomatiseerde wijze geproduceerd kunnen worden. De Millenerpoort is hierin uniek, zij is in Nederland het enige bedrijf met deze productiewijze. Het resultaat is een volledig handgeknoopt Millenerpoort tapijt met gevarieerde poolhoogtes, dessins en materialen.

De Millenerpoort maakt ook een uitgebreide collectie handtuft tapijten. Ook deze worden geheel volgens uw specificaties gemaakt. Diverse diktes, melanges en materialen zijn mogelijk. U kunt een keus maken uit diverse designs.

Bij Millenerpoort kunt u niet alleen kiezen uit honderden kleuren, ook vorm en afmetingen zijn bij Millenerpoort vrij te bepalen. Samen met u ontwerpen wij uw unieke karpet. Door de kleuren, garens en poolhoogte te mengen ontstaat een uniek Millenerpoort karpet, helemaal op de kleuren en stijl in uw interieur afgestemd.


Bent u opzoek naar een karpet, vloerkleed of tapijt? Laat u dan informeren naar de ongekende mogelijkheden door een van onze interieur vormgevers.


Millenerpoort vloerkleed

Millenerpoort karpet

millenerpoort tapijt

Millenerpoort Bella basso

Millenerpoort Bella mezzo

Millenerpoort Bella alto

Millenerpoort Bella piccolo

Millenerpoort Bella Diva


Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN