TERUG NAAR MERKEN

JAB TAPIJTEN bij Spinde

jab anstoetz gordijnen meubelstoffen vitrage interieurstoffen tapijt jab tapijt anstoetz spinde vloerkleed karpet
tapijt jab anstoetz spinde interieur vloerkleed

Spinde Interieur & Styling in Zwolle heeft een uitgebreide collectie stoffen en tapijten van Jab Anstoetz hangen in de showroom. Een van de grootste van zwolle en omgeving.

 

In 1946 is het bedrijf Jab Anstoetz door Dhr. Josef Anstoetz opgericht in de plaats Bielefeld te Duitsland. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds een familiebedrijf. 

Jab Anstoetz heeft een zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen. Met meer dan 3000 stalen in 20.000 kleuren. Van klassiek tot modern is Jab de grootste stoffen leverancier van de wereld. Jab levert dan ook aan meer dan 80 landen verspreid of de gehele wereld. 

De Jab gordijnen collectie is absoluut zeer breed te noemen. Het is goed mogelijk dat Jab gordijnen in zowel een minimalistisch als in een klassiek interieur passen. De diversiteit van de Jab gordijnstoffen is ronduit enorm.

 

Wilt u meer weten over de gordinstoffen van Jab? Kom dan eens langs of maak een afspraak met een van onze interieur vormgevers.

 

Jab stoffen

Jab gordijnen

Jab vitrage

Jab tapijt

Jab meubelen

Jab gordijnstoffen

Jab meubelstoffen

Jab karpetten 

Tapijt Zwolle

Vloerkleden Zwolle

Karpetten Zwolle

Tapijten Zwolle

Vloerbedekking Zwolle

 


Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN