TERUG NAAR MERKEN

F.S.M. bij Spinde

f.s.m_01 f.s.m_02
f.s.m_03

FSM is een al decennialang bekende en befaamde fabrikant van beklede zitmeubelen gevestigd in Bielefeld. Hier worden hoogwaardige zitmeubelen ontwikkeld en wereldwijd selectief verkocht. De FSM producten vindt u uitsluitend bij geselecteerde dealers.
Vanaf het begin heeft FSM met de moderne banken en fauteuils zeer veel waarde gehecht aan een zo perfect en duurzaam mogelijk zitcomfort. FSM-producten onderscheiden zich zonder uitzondering door aanvullende nuttige, op comfort georiënteerde, en designgeoriënteerde functies die onze klanten veel ontspanning en comfort bezorgen. En in de meeste gevallen worden deze functies op het eerste zicht niet herkend.

Voor de productie gebruikt FSM de productievestiging van de moedermaatschappij de Sede in Zwitserland. Deze kwalitatief hoogwaardige en ambachtelijk gevormde productie is tot over de grenzen bekend en is een bijkomende garantie voor kwaliteit, bestendigheid en een lange levensduur.

 

Fsm banken 

Fsm fauteuils

Fsm relaxfauteuils

Fsm stoelen.

 

Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN