TERUG NAAR MERKEN

DESIGNERS GUILD bij Spinde

designers guild stoffen behang karpetten meubelstof meubelen designers guild stoffen gordijnen meubelen kussens
designers guild gordijnen kussens meubelen stoffen

Spinde Interieur & Styling is de grootste leverancier van Designers Guild stoffen, gordijnen, behang, kussens en meubelen in Zwolle en omgeving. Designers Guild gordijnen, behang etc. staan voor kwaliteit en zijn lust voor het oog.


Designers Guild is het parade paardje van Tricia Guild de opmerkelijke ontwerpster met een geheel eigen kijk op een Interieur. Tricia Guild heeft durf en gelooft in Kleur. Haar collecties zijn richtgevend voor de trends in de markt en elke keer weer vernieuwend. Designers Guild brengt je interieur tot leven.

Designers Guild is een echte life style leverancier met flag ship stores  in London en New York. Designers Guild onderscheidt zich met hele fijne stoffen een kleurrijke designs die zich sterk richten op een warm en cosy interieur. 

 

De collectie van Designers Guild is zeer uitgebreid en bestaat uit gordijnstof, meubelstoffen, kussens, kleden, behang, trimmings en meubels. In onze showroom hebben we een fraaie uitgebreide selectie meubelstoffen en gordijnstoffen van Designers Guild. Onze collectie bevat een dwarsdoorsnede van alle Designers Guild stoffen van de afgelopen jaren en geeft hiermee een mooi beeld van de verscheidenheid van de collectie. 

De stoffen collectie bevat voornamelijk  linnen, zijde, en katoen. Mooie kwaliteitsstoffen met een natuurlijke en kleurrijke uitstraling.

Wilt u meer weten of zien over Designers Guild? Kom langs en vraag het onze interieur vormgevers.

 

Designers guild stoffen

Designers guild behang

Designers guild gordijnen

Designers guild meubelstoffen

Designers guild kussens

Designers Guild plaids

Designers Guild meubelen

Designers guild trimmings

Designers guild wandbekleding

Designers guild karpetten.

Gordijnen Zwolle 


Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN