TERUG NAAR MERKEN

DE PLOEG bij Spinde

de ploeg gordijnen meubelstoffen zwolle interieur apeldoorn hattem meppel dalfsen deventer kampen de ploeg vitrage gordijnen meubelstoffen zwolle hattem dalfsen kampen apeldoorn deventer nunspeet hardewijk epe heerde
de ploeg vitrage gordijnstoffen gordijnen meubelstoffen meppel hattem deventer dalfsen elburg dronten kampen

Spinde Interieur & Styling heeft een van de grootste gordijnen en meubelstoffen collectie's van de omgeving Zwolle, Hattem en Dalfsen. Waaronder het stoffen merk de Ploeg.

 

Sinds het begin van de vorige eeuw, in de twintiger jaren, is De Ploeg actief in Nederland. Deze Nederlandse fabrikant en leverancier van meubelstoffen en gordijnen geniet sinds de vijftiger jaren grote bekendheid bij het Nederlandse publiek. De Ploeg werd eind jaren vijftig en in de jaren zestig een van de belangrijkste vormgevers van het begrip Het Nieuwe Wonen. Met veel aandacht voor de trends en ontwikkelingen in smaak, mode en technologie ontwerpt en porduceert De Ploeg nog steeds stoffen die zeer gewaardeerd worden door zowel de consument als de professionele gebruikers van stoffen zoals meubelproducenten en stoffeerders. De Ploeg staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, welke in eigen huis worden geproduceerd.

 

Bent u opzoek naar mooie gordijnen of meubelstoffen? Kom dan eens langs of maak een afspraak met eeen van onze interieur vormgevers.

 

De Ploeg gordijnen.

De Ploeg meubelstoffen.

De Ploeg projectstoffen.

De Ploeg Strand

De Ploeg Aberdeen

De ploeg gordijnstoffen.


Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN