TERUG NAAR MERKEN

CARPET SIGN bij Spinde

spinde interieur carpet sign vloerkleed karpet tapijt carpetsign vloerkleed tapijt karpetten spinde
carpet sign vloerkleed groen bruin grijs karpet tapijt
Bij Spinde Interieur & Styling vind u een grote selectie stalen uit de Carpet Sign collectie. Wij hebben een van de grootste tapijt, karpetten en vloerkleden collectie's van Zwolle en omgeving met veel bekende merken. 
 

Carpet Sign is sinds 1979 producent van hoogwaardige custom-made karpetten, vloerkleden en tapijten voor het exclusieve interieur. Zeer hoogwaardige garens van natuurlijke oorsprong vormen de basis voor een breed assortiment tapijtkwaliteiten. Alle aandacht wordt besteed aan het ontwikkelen van esthetisch verantwoorde en goed in de markt liggende tapijtkwaliteiten. Dit resulteert in een breed aantal karpet-structuren, variërend in poolhoogte tussen de 10 en 60 mm, in een vrijwel onbeperkt scala van kleurmogelijkheden.

 

Elk karpet van Carpet Sign is uniek van structuur, maat en kleur en wordt geheel afgestemd naar individuele wens. Door het mêleren van diverse garentypen en kleuren wordt een bijzondere collectie verkregen.

 

Bent u opzoek naar een karpet, vloerkleed of tapijt? Laat u dan informeren naar de ongekende mogelijkheden door een van onze interieur vormgevers.

Carpet Sign karpetten

Carpet Sign vloerkleden

Carpet Sign tapijt

Carpet Sign Filasse

Carpet Sign Cameleon

Carpet Sign Connect

Carpet Sign Lilian

Carpet Sign Magenta

Carpet Sign Magma

Carpet Sign Merino

Carpet Sign Metropolis Design

Carpet Sign Metropolis Uni

Carpet Sign Mistral

Carpet Sign Mystique

Carpet Sign Quivive

Carpet Sign Salinas de Maras

Carpet Sign Sauvage

Vloerkleden Zwolle 

Tapijt Zwolle

Karpetten Zwolle


Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN