TERUG NAAR MERKEN

PERLETTA CARPETS by Spinde

Spinde next interieur design vloerkleden perletta Vloekleed grijs spinde interieur next karpetten
Spinde interieur zwolle perletta carpets vloerkleden wol streep

Perletta Carpets is al meer dan 20 jaar specialist in handgeweven wollen vloerkleden. Iedereen ziet graag een mooi en kwalitatief vloerkleed in het interieur. De vloerkleden en karpetten van Perletta zijn van goede kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd en verkrijgbaar in vele mogelijkheden.  Ook is het mogelijk om in 1 vloerkleed verschillende structuren te combineren en verschillende kleuren. Zo kunt u dus een UNIEK vloerkleed maken voor uw interieur.


Een onderdeel van Perletta Carpets is de serie Perletta Structures. Deze serie bestaat uit 100% handgeweven wollen vloerkleden. Er zijn 11 verschillende structuren die verkrijgbaar zijn in 30 verschillende kleuren! Door de structuur van deze karpetten ontstaat een speels schaduweffect en ontstaat een natuurlijke en robuuste uitstraling.

 

Met Perletta Carpets bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit en moderne karpetten voor uw interieur. 

 

Wilt u meer informatie over de vloerkleden van Perletta? Kom langs in onze showroom of neem contact op met een van onze interieur vormgevers.

 

Perletta carpets Bellamy

Perletta carpets Limone

Perletta carpets Loop

Perletta carpets Marley

Perletta carpets Be-bob

Perletta Carpets Inca

Perletta carpets Curly

Perlatta carpets Reggae

Perletta carpets Pebbles

Perletta carpets Cable

Perletta carpets Salsa

Perletta carpets Roundabout

Perletta vloerkleden

Perletta Structures

 

 


Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN