TERUG NAAR MERKEN

Christian Fischbacher bij Spinde

christian fischbacher stoffen spinde gordijnen vitrage zwolle christian fischbacher stoffen zijde linnen gordijnstof meubelstof
christian fischbacher gordijnstoffen behang vitrage interieuradvies

Bij Spinde Interieur & Styling in Zwolle vind u een grote selectie stoffen uit de Christian Fischbacher collectie. Wij hebben een van de grootste stoffen collectie's van Zwolle en omgeving met veel bekende merken. 

 

De hoge eisen die ze bij Christian Fischbacher stellen aan kwaliteit en vormgeving, komen tot uiting in haar collecties. De producten dragen bij aan een harmonieuze en aangename manier van leven.

Interieurstoffen van Christian Fischbacher bevatten een breed gamma decoratie- en bekledingsstoffen en zijn gericht op klanten met een verfijnde smaak en die hoge eisen stellen aan kwaliteit. Al vijf generaties brengt Christian Fischbacher exclusieve textielcollecties op de markt. Christian Fischbacher, Ik heb het altijd als een grote kans en uitdaging beschouwd om deze onderneming te mogen leiden.

 

Wilt u meer weten / zien van de collctie Christian Fischbacher? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze interieur vormgevers.

 

Christian Fischbacher stoffen

Christian Fischbacher gordijnstoffen

Christian Fischbacher meubelstoffen

Christian Fischbacher vitrage

Christian Fischbacher zijde

Christian Fischbacher behang

Christian Fischbacher bed textiel

Christian Fischbacher karpetten

Christian Fischbacher bad textiel

Christian Fischbacher Zwolle


Om onze merken zelf te komen bekijken vindt u routebeschrijvingen voor Meppel, Kampen, Apeldoorn, Hoogeveen, Hattem, Raalte, Amersfoort, Harderwijk, Epe, Heerde, Ommen, Hardenberg, Deventer, Dronten, Elburg, Groningen, Leeuwarden, Zwartsluis en Lelystad op onze contactpagina

 
TERUG NAAR MERKEN